Dusty 

Født: 22/05-2005

Død: 05/04-2019

Dusty var en dejlig familie hund, der har fulgt familien Samuelsen i 13 år og 10 mdr. Dusty var en glad og legesyg dejlig dreng, der elskede de daglige gåture og camping livet. Dusty har ikke nok med at være en god familie hund, så var han også vores første udstillings hund. 

Ærer være hans minde.


Eiko
Født: 23 august 2008   
Død:  2 august 2016

Eiko var en dejlig familie hund, som elskede at være med på gåtur og camping. Han elskede især når resten af familien Samuelsen kom på besøg. Eiko har ikke mindst været en god familie hund, han har også været god juniorhandler hund sammen med Cecilie.

Ærer være hans minde.

 

 


Charli
Født: 30 august 1988   
Død:  22 maj 2005
 

Charli kom til at bo hos os da han var 2½ år, fordi hans familie ikke kunne have ham mere. Han var en rigtig god dreng, han elskede at være ved stranden hvor han kunne svømme i rigtig lang tid,  bagefter ligge i sandet for at rulle og tørre sig. Han nød også campinglivet hvor vi kom langt omkring med både gå og cykelture.
Charli var gammel men frisk til han om formiddagen døde i Søren´s  arme.

Ærer være hans minde.


Daisy
Født: 15 september 1984
Død:  18 maj 1998

Daisy kom til at bo hos os da hun var 2½ år, vi fik hende fra dyrlæge Kaj Knudsen, da han syntes hun var for ung og frisk til at aflive.
Daisy var en flot pige med sine dådyr øjne som ingen kunne modstå.
Vi gik lange ture ved vandet, men hun skulle kun soppe, man skulle ikke blive for våd. Hun var helt vild med at køre i bil. Hun var far´s pige.
Hun måtte desværre aflives pga. hjerneblødning og en svulst i hjernen, som kom som en tyv om natten.

Ærer være hendes minde.


Senta
Født: 30 november 1979
Død:  29 april 1991

Senta hentede vi 8 uger gammel . Hun var en god og kærlig pige, hun var glad for børn der skulle ske noget hele tiden, hun kunne godt lide at grave store huller samt svømme og gå langt ved stranden.
Hun blev aflivet  pga. betændt livmoder og anden sygdom.

Ærer være hendes minde.